Bemutatkozás

Az M & M Technik Szerszámtervező és Fémmegmunkáló Korlátolt Felelősségű Társaság 2007. június hó 29. napján került bejegyzésre, így a tevékenységét több mint 10 éve folytatja. Cégünk székhelye és telephelye Székesfehérváron található. Fő tevékenységünk az alkatrészek forgácsolással történő gyártása, ezen belül is fő húzóágazatunk az autóiparban, fémiparban használt hagyományos és CNC gépeken gyártott kis és közepes sorozatgyártású alkatrészek gyártása.
Munkatársaink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a gyártásban nagyfokú hatékonysággal működnek. Célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége minden esetben megfeleljen a megrendelőink igényeinek, így tudjuk hosszútávon is biztosítani cégünk eredményességét.

Bízunk benne, hogy szolgáltatási területeink találkoznak az Önök elképzeléseivel! 

Munkatársainkkal készséggel állunk rendelkezésére!


Pintér Balázs
ügyvezető igazgatóMinőségpolitika

Cégünk elkötelezett a minőségirányítási rendszer követelményeinek bevezetése, teljesítése és eredményességének folyamatos fejlesztése iránt és folyamatosan törekszünk az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének magas színvonalú biztosítására a megbízható és szabályozott üzleti kapcsolataink megőrzésével, gyors, rugalmas, készséges és udvarias szolgáltatás-nyújtással kívánunk jobbak lenni versenytársainknál.

A vezetés és a munkatársak munkájuk során érvényesítik a minőségközpontú szemléletet.

Az M&M Technik Kft. valamennyi alkalmazottjától elvárás a minőség iránti elkötelezettség. Minden dolgozó felelős azért, hogy tevékenységével a Megbízó legnagyobb megelégedettségét szolgálja.

Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük munkatársaink üzleti kultúráját, képzettségét és képességeit.

Legfontosabb stratégiai céljaink:

  • A gazdasági növekedés biztosítása, a Megrendelői kör megtartása, bővítése.
  • Piaci pozíciónk megtartása.
  • Versenyképességünk növelése.
  • Szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelése.
  • Szolgáltatásaink körének bővítése.
  • A Megrendelők elégedettségének fokozása.

A célok teljesüléséhez a felső vezetés biztosítja a megfelelő szakembereket és eszközöket, valamint a minőségi munkavégzéshez szükséges feltételeket.

A társaság vezetősége és a munkatársak együttműködnek a célok megvalósítása érdekében.